Sandalen

Loopt u thuis graag op sandalen? Wilt u tijdens de zomerdagen graag lopen op sandalen? Een normale sandaal kan u niet de ondersteuning bieden van de zolen die u wel in uw schoenen heeft. Daarvoor is er een oplossing. Een unieke samenwerking tussen de podotherapeuten en de ontwikkelaars bij Sandalinos, brengt u een perfect op uw voeten afgestemd paar sandalen.

Sandalinos heeft verschillende opbouw mogelijkheden. U heeft keuze uit verschillende modellen, kleuren en afdek materialen.

Heeft u al Rosien zolen?

Als u al podotherapeutische zolen via onze praktijk heeft, kunt u een consult afspraak maken met de podotherapeut. Tijdens dit consult maakt u een keuze uit het assortiment en zal de podotherapeut de maat bepalen en de nodige hulpstukken bepalen. De podotherapeut zal dan via de site van Sandalinos een bestelling plaatsen. Mocht het nodig zijn dan zal de podotherapeut een nieuwe scan van uw voet maken. Nadat de Sandalino’s bij ons binnen zijn zullen we contact met u opnemen.

Nog geen zolen via onze praktijk?

Heeft u nog geen zolen via onze praktijk of zijn deze ouder als 3 jaar dan zullen we een afspraak voor een groot onderzoek moeten maken. In dit onderzoek zal de podotherapeut een volledig voetonderzoek met een anamnese, inspectie, functieonderzoek, loopanalyse en een eventuele voetdrukmeting om het juiste voetbed van uw sandaal te kunnen bepalen.

Voor meer informatie en/of een voorproefje van de vele mogelijkheden zie:  www.sandalinos.nl

Terug