Jolanda Rosien

Podotherapeut

Jolanda is Podotherapiepraktijk Rosien is in 2003 aan de Troelstralaan in Assen begonnen. Jolanda heeft de specialisaties kind, sport, manueel therapie voet (methode Somers), echografie (Fontys), laser en is podoposturaaltherapeut. Verder is ze  momenteel bezig met de opleiding diabetes podotherapeut.

 

 

 

Sanne Eidhof

Podotherapeut

Sanne is het team in 2014 komen versterken. Zij is gespecialiseerd in nagelaandoeningen en is zij vooral geïnteresseerd in sport en sportgerelateerde aandoeningen. Vandaar dat Sanne dan ook op dit moment bezig is met de opleiding sportpodotherapie.

 

 

 

Carina van Doorn

Podotherapeut

In 2008 is Carina bij podotherapiepraktijk Rosien komen werken. Naast de basis opleiding heeft Carina echografie, manueel therapie voet en is zij afgestudeerd als podoposturaaltherapeut. Carina volgt op dit moment nog een opleiding oncologie voor podotherapeuten.

 

 

 

Yvette de Greef

Podotherapeut

Yvette is sinds de zomer van 2016 ons team komen versterken als assistent podotherapeut. Eind 2016 heeft ze haar opleiding mogen voltooien en is inmiddels fulltime te vinden in onze praktijk als podotherapeut.

 

 

 

Veronica Schiphower

Assistent Podotherapeut

Veronica is sinds oktober 2016 ons team komen versterken en heeft haar opleiding Medisch Pedicure begin 2017 mogen voltooien. Veronica versterkt vooral ons team met betrekking tot de diabetische voet, maar houdt zich ook bezig met onze medische instrumenten en ondersteunt ze waar nodig.

 

 

 

Bart Rosien

Podoloog

Bart, en zoals de achternaam wellicht al meldt, is de vader van Jolanda. Bart is vanaf het begin dat Jolanda voor zichzelf begon betrokken bij allerlei taken achter de schermen. In 2009 heeft Bart zijn diploma’s gehaald als registerpodoloog A & B. Ook heeft Bart de opleiding sport podologie doorlopen. Bart houdt zich vooral bezig met het vervaardigen van de zolen.

 

 

Emmy Rosien

Secretaresse/Administratief

Emmy, en ook zoals deze achternaam al doet vermoeden, is de moeder van Jolanda. Emmy is van oorsprong apothekersassistente en heeft zich vanaf het begin met de praktijk bezig gehouden. Emmy is ondersteunend aan de telefoon en de balie werkzaamheden, maar houdt zich vooral bezig met de administratieve en financiële taken.

 

 

Kirsten de Vries

Secretaresse

Kirsten is sinds 2015 bij ons werkzaam. Kirsten haar vaste plekje is direct achter de balie bij binnenkomst op de hoofdvestiging. Daar zal ze u als eerste ontvangen en inschrijven, de telefoon beantwoorden en diverse administratieve taken afhandelen.

 

 

Franz van Haaften

Facility manager

Franz is de partner van Jolanda. Franz komt oorspronkelijk uit de IT wereld en heeft zich een aantal jaren geleden toegevoegd aan team Rosien. Franz doet allerlei ondersteunende taken van het grasmaaien tot aan de administratie.